Наступ «бомбардувальників»

Наступ «бомбардувальників»

Майже всі учасники чвертьфіналів Суперліги 2013/2014 перед стартом другого етапу «плей–оф» заявляли, що в боротьбі за трофей не залишилося слабких команд. «Усі без винятку суперники рівні», — зазначив наставник «Челсі» Жозе Моуріньйо. Тож здавалося, що на цій стадії уже не повториться ситуація попереднього раунду, коли після перших поєдинків 1/8 фіналу в семи з восьми пар дуелянтів були чітко окреслені фаворит та «лузер».

Рівняння на дебютантів

Рівняння на дебютантів

Водночас двоє інших 19–річних дебютанток ЧЄ, яким наставник нашої збірної Володимир Євонов довірив місце в збірній, — Оксана Гергель (до 60 кг) та Лілія Горішна (до 53 кг) — не виграли на турнірі, що проходить у фінському місті Вантаа, жодного поєдинку. На стадії 1/8 фіналу дівчата, що представляють Львівщину, програли суперницям із Болгарії. Гергель — чинна чемпіонка України — поступилася Тайбе Юсейн, а Горішна, бронзова медалістка останнього ЧУ, програла Евеліні Ніколовій.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Наталя Медведєва: Я не можу собі уявити, як це — нічого не робити

Наталя Медведєва:  Я не можу собі уявити, як це — нічого не робити

Сьогодні в шведському Мальме наша чоловіча збірна з тенісу розпочне боротьбу з командою господарів за місце в «плей–оф» Світової групи Кубка Девіса. Як і в попередньому протистоянні з румунами, «синьо–жовті» залишаться без допомоги свого лідера Олександра Долгополова, який, власне, відмовився від виступів за збірну. Водночас у новому році в українській команді з’явився новий моральний авторитет — найтитулованіший вітчизняний тенісист Андрій Медведєв, який допомагає капітанові збірної Михайлу Філімі.

Всі статті рубрики