РАХУНКОВА ПАЛАТА

28.03.2014

800 млрд. гривень,

або 53% ВВП, становить загальний обсяг державного боргу України.

10 тис.переселенців

із Криму готовий прийняти Київ. Голова КМДА Володимир Бондаренко запропонував розташувати в столиці родину командувача гарнізону тактичної авіації ЗСУ у Бельбеку полковника Юлія Мамчура.

9000 підписів
в результаті сутичок у центрі міста Києва звернулися до медиків з 18 лютого. Станом на 27 березня в столичних лікарнях залишається 110 осіб.

545 постраждалих

поставили росіяни під петицією на ім’я Володимира Путіна за позбавлення музиканта Андрія Макаревича звання народного артиста Росії та ордена «За заслуги перед Вітчизною» за активну підтримку України.

144 гривні

коштуватиме біометричний паспорт для громадян України. Як заявляє консорціум «ЄДАПС», при їх розробці використані лише українські технології.

70 гривень

на людину в день витрачає київська влада на харчування переселених із Криму, повідомив заступник голови КМДА Михайло Костюк. Людей приймають у санаторіях та будинках відпочинку.

50% підвищення

тарифу на газ для населення планується з 1 травня, а для підприємств теплокомуненерго — з 1 липня на 40%.

41 країна

звернулася до Організації Об’єднаних Націй із скаргою на дії Росії у Криму, які є прямим порушенням Статуту ООН, де є норма про повагу до державного суверенітету.

У 30 разів

збільшився останнім часом попит на зброю у Києві, стверджує голова наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін.

3,5 дні

«обробляли» в полоні полковника Юлія Мамчура російські військові, намагаючись змусити перейти на службу в російську армію.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>