Держслужба для пропагандиста

Держслужба для пропагандиста

Незважаючи на непросту ситуацію, що склалася в державі, громадськість і надалі продовжує досліджувати минуле українських чиновників, складаючи свої списки для люстраційного комітету, очолюваного Єгором Соболєвим.

Пробіли у справі Бiлого

Пробіли у справі Бiлого

Учора в Рівному поховали лідера «Правого сектору» Олександра Музичка. Більше трьох тисяч городян на руках пронесли труну з тілом активіста від обласного драмтеатру, де відбувалося прощання, до міського кладовища, де поховані герої Небесної сотні.

Мінне поле для керівника НТКУ

Мінне поле для керівника НТКУ

У вівторок пізно ввечері на офіційному «Урядовому порталі» з’явилася інформація про призначення Кабміном нового генерального директора Національної телекомпанії України. Керівником державного «Першого Національного» став 49–річний Зураб Аласанія, який з 1996 року почав співпрацювати із засобами масової інформації.

«Смерть» під Верховною Радою

«Смерть» під Верховною Радою

Учора близько сотні активістів вляглися на тротуар під стінами Верховної Ради, імітуючи власну смерть. У такий спосіб учасники акції вирішили ще раз нагадати депутатам про проблему нестачі ліків у медичних закладах України.

Вісім кроків до кордону

Вісім кроків до кордону

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вчора члени Кабінету Міністрів мали зібратися на своє чергове засідання у Будинку уряду. Але зважаючи на приїзд високих гостей, робоче засідання провели на день раніше. У другій же половині вчорашнього дня українські міністри зустрічалися із офіційними представниками Європейської комісії: єврокомісаром із питань розширення та політики сусідства Штефаном Фюле та комісаром Європейського Союзу з питань бюджету та фінансового планування Янушем Левандовські.

Попереду Порошенко

Попереду Порошенко

Чотири поважні соціологічні служби — СОЦІС, КМІС, «Рейтинг» та Центр Разумкова — опублікували вчора результати спільного дослідження — рейтинги кандидатів у президенти України.

Всі статті рубрики