Валерій Сушкевич: Нас уперто намагалися не помічати

Валерій Сушкевич: Нас уперто намагалися не помічати

Успішний виступ української паралімпійської команди на ХІ іграх у Сочі із суто спортивної події перетворився на політичну акцію. До українських спортсменів була прикута увага світової спортивної спільноти, а ті, у свою чергу, крім перемог у змаганнях, постійно нагадували різноманітними акціями та флеш–мобами про свою позицію, протестуючи проти агресії Росії в Криму.

Спортсменка, чемпіонка, домогосподарка

Спортсменка, чемпіонка, домогосподарка

Свій «Великий кришталевий глобус», як нагороду за виграш загального заліку Кубка світу, беззаперечний лідер чоловічого біатлону Мартен Фуркад здобув на передостанньому етапі змагань.

Водночас боротьба за титул найкращої біатлоністки КС точилася до останнього й завершилася лише в заключній гонці сезону.

Залишаємося з Євро

Залишаємося з Євро

Україна не буде відмовлятися від чоловічого Євробаскета–2015. Про це після тривалої зустрічі в Мюнхені з керівниками ФІБА–Європа заявив президент Федерації баскетболу України Олександр Волков.

Інтрига на чотирьох

Інтрига на чотирьох

Відмова київського «Арсеналу» посеред сезону продовжувати чемпіонат України завдала неабиякого удару по вітчизняній прем’єр–лізі. Утім, як показує час, урізанням нашого елітного дивізіону до 15 команд процес не обмежиться. По суті, перехід двох кримських команд, «Таврії» та «Севастополя», під крило Російського футбольного союзу — це лише питання часу.

Непрозоре окозамилювання

Непрозоре окозамилювання

«Той факт, що домашні матчі «плей–оф» проти «Лева» ми граємо не в Донецьку, а в Братиславі, нам не заважає, адже ми — професіонали. Проте в своєму місті грати було б цікавіше», — так, доволі стримано, наставник «Донбасу» Андрій Назаров відреагував на запитання журналіста щодо рішення керівництва КХЛ, яке, пославшись на напружену соціально–політичну ситуацію, не дозволило донецькому клубу приймати «Лев» на своєму льоду в палаці спорту «Дружба».

Всі статті рубрики