«Навіщо ми грали півроку?!»

«Навіщо ми грали півроку?!»

«Не розумію для чого ми грали весь чемпіонат, зробили відрив у десять очок, який абсолютно нічого не приніс?» — ви­словлює невдоволення головний тренер лубенського «Фаворита» Руслан Рубан. Саме його команда стала переможцем регулярної першості України, але Рубан констатує, що чемпіонат із 19 вересня по 14 березня, по суті, був «нерегулярним» і позбавленим змісту.

Королівство «Мерседеса»

Королівство «Мерседеса»

«Битва моторів» — так охрестили цьогорічний чемпіонат «Ф–1» спеціалісти в царині автоспорту. Із переходом на абсолютно нові, менш потужні (об’ємом 1,6 л замість 2,4 л) турбовані двигуни команди «Формули–1» зіштовхнулися з купою проблем, головною з яких стала ненадійність силових агрегатів.

Приціл у майбутнє

Приціл у майбутнє

Пік сезону збірної України — Олімпіада — позаду, відтак дивуватися низьким результатам наших біатлоністів на черговому етапі Кубка світу в Фінляндії не варто. Найкращим здобутком українських біатлоністів у Контіолахті, де наступного року пройде чемпіонат світу, стало аж 19–те місце Валентини Семеренко у гонці переслідування.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хоч не рано почали...

Хоч не рано почали...

Старт весняної частини національної футбольної першості дозволив уболівальникам на деякий час переключити думки з суспільно–політичних на спортивні. І хоча минулих вихідних трибуни стадіонів не змогли зібрати відчутну глядацьку аудиторію, сам факт поновлення ЧУ можна трактувати як позитивний знак.

Український «марш миру»

Український «марш миру»

Сьогодні о 15:00 в аеропорту «Бориспіль» зустрічатимуть героїв — українських спортсменів–інвалідів. На Іграх у Сочі наші паралімпійці здобули 25 медалей, із яких п’ять — золоті. Це четверте місце загальнокомандного заліку i — за загальною кiлькiстю нагород — повторення українського рекорду в Туринi–2006.

Всі статті рубрики