Аеробунт

Аеробунт

«Ні банкрутству аеропорту «Бориспіль», «Захистимо аеропорт, збережемо робочі місця», «Вимагаємо звільнити Кочанова та Таранова» — з такими гаслами зранку 12 березня під стінами Мінінфраструктури зібралися близько 50 працівників столичного аеропорту і мешканців міста Бориспіль.

Секретні матеріали

Секретні матеріали

Стає відомим зміст пакунків з фінансовими документами, знайдених на Сумщині, про що писала «УМ» у вчорашньому номері. За попереднім висновком головного управління Міндоходів у Сумській області, документи звезли з усієї України для знищення слідів злочинів, у тому числі з розкрадання та «відмивання» бюджетних коштів.

Їжачка в тумані… роззброїли

Їжачка в тумані… роззброїли

Лише день протримався автомат на популярному в Києві пам’ятнику анімаційному героєві — Їжачкові в тумані. Ще у вівторок він гордо позував з іграшковим автоматом на шиї, повернувшись на своє звичне місце у скверику поряд із будівлею Державної прикордонної служби України.

Київ без барикад

Київ без барикад

1 квітня мине 40 днів від розстрілу повстанців на Майдані. До того часу головні барикади — насамперед ті, що на вулиці Інститутській, куди люди й досі несуть оберемки квітів та запалюють свічки, — ніхто не буде рушити, повідомили «УМ» джерела в КМДА.

Небо на замку

Небо на замку

Самопроголошена влада Криму закрила повітряний простір над півостром на час проведення рефендуму, який має відбутися 16 березня. Про це у своєму «Твіттері» повідомив самопроголошений прем’єр Криму Сергій Аксьонов. «З метою безпеки повітряний простір над Кримом на період проведення референдуму буде закрито.

Повертайтеся здоровими

Повертайтеся здоровими

Учора 24 постраждалих у сутичках у центрі столиці було доправлено спеціальним літаком до Берліна, звідки їх заберуть на лікування та реабілітацію в медичні заклади по всій Німеччині, включно з відомою берлінською клінікою «Шаріте». Таким чином влада Німеччини відгукнулася на прохання Верховної Ради прийняти тяжко поранених пацієнтів, для яких у спеціалізованих німецьких клініках існують добрі шанси отримати якісне лікування.

Збилися з ПУТi

Збилися з ПУТi

До відомих в Україні рухів «Бойкот Партії регіонів» та «Бойкот російських товарів», які довели свою ефективність, найближ­чим часом може долучитися і рух «Бойкот російських артистів–сепаратистів». До списку ризикують потрапити аж 103 російські діячі культури, які виступили на підтримку політики президента Путіна щодо України та Криму.

Всі статті рубрики