Крим завалив фондовий ринок Росії

Крим завалив фондовий ринок Росії

З моменту відкриття на початку тижня фондові та фінансові ринки Росії перебувають у постійній лихоманці. Збройна інтервенція до Криму та пов’язані з нею обіцянки світової спільноти запровадити санкції проти російських чиновників та компаній стрімко обвалила біржові індекси та курс національної валюти.

Сланцевий газ врятує нас?

Сланцевий газ врятує нас?

У відповідь на російську військову інтервенцію до Криму США планують прискорити експорт американського сланцевого газу до Європи, щоб зменшити залежність союзників від Кремля. «Криза в Криму започатковує нову еру американської енергетичної дипломатії», — пише газета «Нью–Йорк таймс».

«Не можу виправдовувати дії Путіна»

«Не можу виправдовувати дії Путіна»

Ведуча російського англомовного державного телеканалу Russia Today («Росія сьогодні») у Вашингтоні американка Ліз Уол у прямому ефірі повідомила про своє звільнення. Причиною такого кроку вона назвала вторгнення Росії в Україну. «Я не можу більше бути частиною компанії, що фінансується російським урядом і виправдовує дії Путіна.

З–під попелу — під зливу

З–під попелу — під зливу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Італійська влада терміново виділила 2 мільйони євро для порятунку античного міста Помпеї. Сильні зливи, від яких минулої зими потерпав регіон Кампанья, де розташована ця унікальна археологічна пам’ятка, завдали їй значної шкоди. На початку березня дощі повернулися, і за останні чотири дні у Помпеях завалилося кілька стін.

Всі статті рубрики