Прийом проти спекулянтів

Прийом проти спекулянтів

Курс гривні до головних світових валют наступного тижня залишатиметься стабільним і жодних різких коливань допущено не буде. Директор генерального департаменту грошово–кредитної політики НБУ Олена Щербакова категорично заперечила ймовірність різкого зростання курсу долара після 17 лютого.

Робота для Дніпра

Робота для Дніпра

Цього тижня стартував проект, який має відродити важливий міжнародний водний шлях між Балтійським і Чорним морями. «Блакитна магістраль» проляже ріками Дніпро, Одер та Вісла. Ідею фінансує Євросоюз, а в її реалізації беруть участь Польща, Білорусь та Україна.

Корпоративні кілограми «Телетріумфу»

Корпоративні кілограми «Телетріумфу»

Учора у форматі онлайн–трансляції нарешті оголосили переможців Національної премії «Телетріумф–2013». Організована спільно Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК) і Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення урочиста 13–та церемонія мала пройти ще на початку грудня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без «Хюндаїв»

Без «Хюндаїв»

Учора харків’яни, які придбали квитки на швидкісні потяги «Інтерсіті+», вкотре відчули на собі всі принади залізничного сервісу. Замість розрекламованих комфортних салонів їх чекала звичайна електричка. «Всіх пасажирів з 9 вагонів «Хюндаю» зігнали у звичайну електричку, що складається з 6 вагонів без номерів, яка повинна запізнитися до Харкова на 2–3 години.

Вірус на службі влади

Вірус на службі влади

У Черкасах із буцегарні під домашній арешт відпущено дванадцятьох активістів, затриманих під час штурму облдержадміністрації 23 та 27 січня. «Під час засідання Соснівського районного суду прокурор просив змінити їм запобіжний захід на більш м’який у зв’язку з тим, що під час досудового слідства було отримано відомості про стан їхнього здоров’я, репутацію, сімейний стан та наявність постійного місця проживання, тож клопотання було задоволено», — пояснила «УМ» прес–секретар прокурора Черкаської області Вікторія Скорикова.

Яйце–райце для Майдану

Яйце–райце для Майдану

Від учора у Майдану з’явилася своя писанка. Точніше — пам’ятник яйцю як символу перебирання в руки народу сили і майбутнього будь–якої влади. Оскільки впродовж віків у народі побутує казка про Кощія Безсмертного, якого можна подолати, лише розбивши яйце.

Зустріч із миром

Зустріч із миром

Стрітення — це зустріч. Людини з Богом. Серед виру буденщини маємо нагоду нагадати собі «алгоритм» Стрітення, що принаймні раз у житті відбувається з кожним із нас. Отже, на 40–й день після Різдва Марія з Йосифом, вірні традиціям батьків, принесли Ісуса до Єрусалимського храму.

Всі статті рубрики