Ящик із пістолетами

Ящик із пістолетами

Спільна робота працівників карного розшуку та Служби безпеки України принесла хороші результати — вдалося виявити та вилучити з незаконного обігу значний арсенал вогнепальної і холодної зброї, боєприпаси, а також сувенірні зразки зброї, які мали всі шанси стати бойовими.

Бабуся без голови

Бабуся без голови

Жорстоке вбивство, яке сталося в одному з сіл Тлумацького району, вжахнуло навіть звичних до трагічних подій судмедекспертів. Першими, повідомили «УМ» у прес–службі прикарпатської міліції, щось неладне запідозрили сусіди, помітивши, як подвір’ям 83–річної односельчанки бігає її онук із сокирою.

Спіймали злодія? Під арешт!

Спіймали злодія? Під арешт!

Сьогодні чотирьох бійців афганської сотні Самооборони Майдану, яким позавчора суд обрав міру запобіжного заходу — домашній арешт, учергове викликають на десяту ранку до Подільського райуправління столичної міліції. Про це «УМ» повідомив один із раніше затриманих Сергій Чоп, який учора разом з іншими побратимами вже приходив до слідчих так само на десяту ранку.

Заплямованi мантiї

Заплямованi мантiї

Наприкінці минулого тижня у кримінальному аспекті зазвучали відразу двоє суддів з Дніпропетровщини. Що мимоволі подумалося, що не Зваричем (нагадаємо, екс–голова Львівського адміністративного суду нині відбуває покарання у місцях позбавлення волі за звинуваченням у хабарництві) єдиним тут може втішатися Україна в надії, що закон у нас для всіх один.

Всі статті рубрики