Спитайте в параюриста

Спитайте в параюриста

Які правові проблеми турбують сьогодні сільських мешканців? Світлана Дронік, голова Ради обласного об’єднання «Усвідомлений вибір народу», на це запитання може дати вичерпну відповідь. Адже їхня організація з 2012 року надає безоплатну первинну правову допомогу селянам. Буває, до працівників проекту і сьогодні звертаються люди, яких вони колись проконсультували.

Кози не винні

Кози не винні

Біда трапилася у селі Покровка Новоархангельського району Кіровоградської області. Там, на фермі «Золота коза», вдосвіта заживо згоріло поголів’я унікальних кіз. Як повідомили «УМ» у прес–службі Управління з надзвичайних ситуацій Державної служби з надзвичайних ситуацій Кіровоградщини, пожежа сталася у приміщенні ферми площею 300 кв.м. де перебували понад 300 породистих кіз.

«Тарзанки» на Ай–Петрі

«Тарзанки» на Ай–Петрі

Представники Кримської республіканської асоціації «Еколологія і світ» б’ють тривогу щодо бізнесово–туристичної експансії на унікальну місцину в межах Ялтинського гірсько–лісового заповідника. На недавній прес–конференції у Сімферополі заступник голови асоціації Андрій Артов, а також його колега з Київського еколого–культурного центру Іван Парникоза озвучили нові кричущі факти.

«Фальшива» господиня

«Фальшива» господиня

Співробітники Тернопільського міськвідділу міліції розпочали досудове розслідування у справі про шахрайство з орендою квартир в обласному центрі. Оборудку організувала 37–річна тернополянка. За допомогою агенцій нерухомості вона брала квартири в оренду всього на кілька днів.

Всі статті рубрики