Уманський месник

Уманський месник

У понеділок в Умані у холі готелю «Софіївський», що на території Національного дендропарку «Софіївка», рідні, колеги та друзі попрощалися із головою правління «Уманьгаз», заслуженим працівником промисловості України, депутатом Черкаської обласної ради та головою міської організації Партії регіонів 51–річним Володимиром Мельником.

Золото, ладан і смирна

Золото, ладан і смирна

Дари волхвів — одну з небагатьох реліквій, що пов’язані  з земним життям Спасителя та збереглися до сьогоднішнього дня, — привезуть до Києва 24 січня. В Україну ці святині прибудуть уперше. Постійне місце їхнього зберігання — монастир святого Павла, що на горі Афон у Греції.

Ой мороз–мороз, не морозь мене

Ой мороз–мороз, не морозь мене

Протягом тижня на півночі та сході України синоптики обіцяють посилення морозу максимум до мінус 20–25 градусів. На решті території країни, окрім крайнього півдня, Укргідрометцентр пророкує хуртовини і сильний вітер. Температура повітря в середньому сягатиме 10 градусів морозу.

Прощання з «рафінадкою»!

Прощання з «рафінадкою»!

Наприкінці минулого тижня у Сумах пролунали вибухи, що не на жарт стривожило жителів міста. Проте незабаром стало відомо: забудовники підривали залишки Червонозоряного рафінадного заводу, щоб звільнити територію від старих руїн.

«Помилково» утопила

«Помилково» утопила

Трагедія сталася в одній із родин, котра проживає у Черкасах. Там 35–річна мати втопила у ванні свого чотирирічного сина і хотіла позбавити життя ще й дворічну доньку. На щастя, їй завадив батько дитини, який у ту мить повернувся додому.

Всі статті рубрики