Навіщо платити більше?

Навіщо платити більше?

Хоча будь–яка реклама лікарських засобів на телебаченні супроводжується застереженням про те, що самолікування небезпечне для нашого здоров’я, багато хто з глядачів, дбаючи про своє здоров’я, прислухається не стільки до порад лікарів, скільки до запевнень героїв рекламних роликів.

Не бути тобі Ельбрусом

Не бути тобі Ельбрусом

У Верховній Раді днями зареєстровано законопроект про зміни в Сімейному кодексі, які стосуються, зокрема, імені новонародженої дитини. Парламентарії хочуть заборонити батькам називати своїх дітей «екзотичними» іменами.

Журналістам, водіям і просто революціонерам

Журналістам, водіям і просто революціонерам

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Під час учорашнього голосування руками у Верховній Раді парламентська більшість, що складається з «регіоналів» і комуністів, 235–ма голосами наштампувала чимало потрібних владі законів. Серед них і вельми одіозний законопроект №3879 «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» авторства нардепів від ПР Вадима Колесніченка та Володимира Олійника.

Без права на колону

Без права на колону

«Не було сумнівів, що в мене заберуть водійські права. Позбавлення прав — це політичне рішення щодо Автомайдану. Це не рішення закону. Всі рішення суду щодо Автомайдану написані під копірку. Ніякі докази на суд не впливають.

Богоявлення в триєдності

Богоявлення в триєдності

Триєдиний Бог, згідно з Євангелієм, вперше явився людям у час Хрещення Ісуса Христа в ріці Йордані. Сталося це майже 2000 років тому на Святій Землі. Коли 30–річний Спаситель вийшов на берег, над ним злинув Бог Дух Святий як осяйний голуб, а з неба долинув голос Бога Отця: «Це Син мій улюблений!».

Корисні властивості газу

Корисні властивості газу

Перспективи української економіки після підписання угоди з Росією про знижку за природний газ суттєво поліпшилися. Цікаво, що успіхи на східному напрямку дозволять нам активніше просуватися на Захід.

Всі статті рубрики