Автомат відстрілявся

Автомат відстрілявся

У понеділок в Іжевську перестало битися серце конструктора найпоширенішої у світі стрілецької зброї Михайла Калашникова. Героєві Росії, на життя якого випало чимало звань, нагород і почестей, було 94 роки. Більше місяця Михайло Тимофійович провів у реанімації з діагнозом «шлункова кровотеча», а ще раніше проходив лікування в Москві.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Штормовий Святвечір

Штормовий Святвечір

Майже 600 тисяч мешканців Канади залишилися без електропостачання через крижаний дощ і сильний вітер, які минулими вихідними приніс на схід країни штормовий фронт. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, найбільше постраждала провінція Онтаріо, але не набагато краща ситуація склалася в окремих регіонах Квебеку та східних приморських провінціях Нова Шотландія і Нью–Брунсвік. У Торонто, найбільшому місті країни, з неділі без електрики залишилися близько 250 тисяч людей.

Нафта, влада і кров

Нафта, влада і кров

У Південному Судані, який лише два роки тому здобув незалежність і поповнив перелік суверенних держав світу, знову розгорається громадянська війна. На вулицях столиці — міста Джуби — поки що досить спокійно, проте в регіонах триває криваве протистояння між урядовими військами та прихильниками колишнього віце–президента Рієка Мачара.

Всі статті рубрики