Дорога до раю

Дорога до раю

Чотирьох пасторів Львівського обласного відділення релігійної організації «Посольство боже», пов’язаної з іменем одіозного Сандея Аделаджі, звинувачують у шахрайстві та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. Такий обвинувальний акт затвердила прокуратура Львівської області.

Не допоміг, а кишені вивернув

Не допоміг, а кишені вивернув

У місті Сміла до міліції прийшла 28–річна місцева жителька і поскаржилася, що під приводом допомоги її ошукали на 4 тис. доларів та 3 тис. гривень. «Потерпіла розповіла, що її чоловік затриманий і перебуває під слідством.

У полоні без води та їжі

У полоні без води та їжі

Матір двох дітей, 39–річну китаянку, зловмисники викрали просто біля під’їзду будинку, де вона мешкала і, накинувши їй на голову мішок, повезли у невідомому напрямку. На зв’язок з її чоловіком вони вийшли вже після того, як бідолаха збився з ніг, шукаючи зниклу дружину.

«Дід» покалічив і вибачився

«Дід» покалічив і вибачився

Випадок «дідівщини» стався в одній із військових частин Кіровограда. Там постраждав 19–річний Костянтин Бабій, якого у приміщенні контрольно–транспортного пункту відлупцював товариш по службі на ім’я Ростислав. Після побиття Костянтину стало зле, і він звернувся по допомогу в санчастину.

Троє на одного

Троє на одного

Не встигли харків’яни забути про кровопролиття в ювелірному магазині та біля ломбарду, як у місті стався черговий погром. Троє зловмисників (один iз них залишився вартувати на дверях) вдерлися ввечері до магазину, аби забрати денну виручку.

Всі статті рубрики