Дим цигарок iз ментолом...

Дим цигарок iз ментолом...

Уже більше року Україна живе без тютюнового диму. 16 грудня 2012 року вступив у дію закон, який заборонив паління тютюнових виробів, електронних цигарок і кальянів на зупинках, у ресторанах, робочих приміщеннях та інших громадських мiсцях.

Ями, латки, снігопади

Ями, латки, снігопади

Водіям радять їздити обережно й обов’язково змінити шини на зимові. І не лише через несприятливу погоду, а й через погані дороги. Як розповів заступник голови Державної агенції автомобільних доріг («Укравтодор») Олександр Харченко, ремонтувати їх не встигають, адже відомство не отримало ще мільярд із 3,693 млрд грн., передбачених бюджетом на цей рік.

Не доїхали…

Не доїхали…

Криворізьку спеціалізовану школу № 71 з самого ранку 17 грудня приголомшила звістка про нечувану трагедію. По дорозі до навчального закладу загинули відразу троє її учнів — другокласник Максим Приходько та Валерія Грецька і Юлія Польова, відповідно 2001 та 2000 років народження.

Гудки тривожно загули

Гудки тривожно загули

Поступово стають відомі деталі трагічної події, що сталася у понеділок на вугільній копальні «Свято–Покровська» в Донецькій області. Число шахтарів, що постраждали від несподіваного спалаху метану, сягнуло 17 осіб, з них четверо загиблих.

Вогник миру для Майдану

Вогник миру для Майдану

Учора на кордоні з Польщею у Раві–Руській польські скаути–харцери передали українським пластунам контейнер із Вифлеємським вогнем. Того ж дня його урочисто зустріли жителі Львова. Тепер українські скаути до кінця різдвяних свят поширюватимуть символічний вогонь по всій Україні — із рук у руки, від міста до міста.

Допоможіть, учителю!

Допоможіть, учителю!

Проект «Соціальний репетитор» від громадської організації «Самопоміч» допомагає дітям із малозабезпечених родин підготуватися до ЗНО. Уже другий рік поспіль він збирає групи школярів i шукає безплатних репетиторів, які хочуть долучитися до доброї справи. Минулого року в проекті взяли участь 30 дітей.

Хороводи під «ярмом»

Хороводи під «ярмом»

Олег Блохін тепер спокійно може вести своїх дітей на ялинку. Правда, не на Майдан Незалежності, а під арку Дружби Народів, яку в народі називають «ярмом». Саме тут сьогодні відкриють 14–метрову ялинку, змонтовану із 120 живих сосен.

У гості до Діда Мороза!

У гості до Діда Мороза!

Відтепер українські дітлахи можуть особисто передати свого листа Діду Морозу і навіть побувати у нього в гостях. Казкова резиденція дитячого господаря Новорічних свят відкрилася у місті Буча під Києвом. А вже 19 грудня відкриття філії резиденції в Києві відбудеться в культурному комплексі «Мистецький арсенал».

Всі статті рубрики