Антиголлiвуд по–американськи

Антиголлiвуд по–американськи

Третій за рахунком фестиваль «Незалежність» малобюджетних, однак амбітних фільмів із США покликаний показати, що, окрім голлівудських студій, на західній півкулі успішно функціонують маленькі кіновиробництва з меншим бюджетом, самобутніми режисерами та спроможністю конкурувати у міжнародному прокаті.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Мумiй Троль»: плавання на іншому «кораблі»

«Мумiй Троль»: плавання на іншому «кораблі»

13 грудня в Петербурзі улюблена багатьма російська група «Мумiй Троль» відіграє свій останній прощальний концерт у «класичному» вигляді. Під час гастрольного турне на підтримку нового альбому «SOS Матросу», який проходив по всій Росії та Україні, лідер гурту Ілля Лагутенко вирішив розпустити рок–ансамбль iз 16–річною історією «Мумiй Троль» і продовжити плавання по музичному океану «на іншому кораблі».

Олександр Положинський: Я стою тут за іншу Україну

Олександр Положинський: Я стою тут за іншу Україну

Його все менше представляють як вокаліста групи «Тартак» і все більше — як громадського діяча. Сашко Положинський каже, що дуже хотів би уникнути політичної кар’єри у своєму житті. Але якщо стоятиме вибір: йти в політику і щось змінювати, чи взагалі тікати з України і жити заради себе — він піде в політику.

Всі статті рубрики