Гра на мільйон

Гра на мільйон

У той злощасний день миколаївський підприємець (ім’я в інтересах слідства не розголошується) заїхав до банку, щоб зняти зі свого рахунку мільйон гривень. Ці гроші він розраховував вкласти в розвиток свого бізнесу, а решту віддати своїм кредиторам.

Засипає нас сніг, засипає…

Засипає нас сніг, засипає…

Циклон, який останні два дні панує в Україні, знову приніс чимало лиха. Минулу ніч просиділи без світла жителі багатьох населених пунктів Львівщини, Дніпропетровщини, Донбасу, Кіровоградщини, Херсонщини та інших областей. Під Лозовою застряг сумнозвісний експрес Хюндай «Київ—Харків», який укотре виявився неготовим до нашої зими.

Хто отримає Бронзового Ангела?

Хто отримає Бронзового Ангела?

Михайло Бриних, Володимир Діброва, Андрій Портнов та Тарас Прохасько увійдуть в історію як перші номінанти премії імені Юрія Шевельова. Її у жовтні цього року заснували Український центр Міжнародного ПЕН–клубу, Києво–Могилянська бізнес–школа, видавництво «Дух і Літера» та Український науковий інститут Гарвардського університету як відповідь на варварське знищення меморіальної дошки відомого вченого і громадського діяча у Харкові.

Всі статті рубрики