Високо сидимо, далеко бачимо

Високо сидимо, далеко бачимо

Лише кілька днів тому на даху Інституту геодезії «Львівської політехніки» презентували нову геодезичну лабораторію «Геотераса». Завдяки їй студенти зможуть вчитися працювати на найсучаснішому обладнанні. Нова лабораторія унікальна у своєму роді, адже нічого подібного не має жоден український навчальний заклад. Прес реліз newsroom.com.ua тут розміщення.

Тепло з качана

Тепло з качана

Доволі успішним виявився проект щодо підвищення енергоефективності теплопостачання, який втілили у життя комунальники «Черкаситеплокомуненерго», коли переобладнали одну з котелень обласного центру для роботи на біопаливі. «Котельню було реконструйовано три сезони тому. Вартість проекту сягнула майже 9 мільйонів гривень.

Гуртожиток «суворого режиму»

Гуртожиток «суворого режиму»

Власники гуртожитку висунули мешканцям кабальний договір, більше схожий на ультиматум. Самі мешканці вважають цей документ протизаконним і відмовляються ставити під ним свої підписи. Адже, згідно з цим документом, платіж за комунальні послуги тепер збільшується відразу в п’ять разів, а мешканці повинні добровільно відмовитись від своїх прав на приватизацію житла і визнати офіційно статус орендарів житлових приміщень.

Всі статті рубрики