ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Спокій їм тільки сниться

Спокій їм тільки сниться

Після невдалої спареної зустрічі з «Байєром», у якій український чемпіон розжився лише одним очком, більшість уболівальників та експертів сходилися на одному: для виходу в 1/8 фіналу Суперліги «Шахтар» мусить виграти два заключні поєдинки групового етапу — в команд «Реал сосьєдад» та «Манчестер юнайтед».

Нехай живе інтрига!

Нехай живе інтрига!

Попри те, що через відсутність кворуму чемпіонат України довгий час перебував під загрозою зриву, стартувавши, одразу показав, що нудним він точно не буде. Хоча, здавалося, що у добре укомплектованого кадрами та непогано зарядженого фінансами білоцерківського «Білого барсу» проблем із виграшем чемпіонства взагалі не буде.

Сергій Онуфрієнко: За збірну граємо на голому ентузіазмі

Сергій Онуфрієнко: За збірну граємо на голому ентузіазмі

Ім’я запорізького «Мотора» добре відоме в історії європейського гандболу. Щоправда, всі його міжнародні регалії пов’язані з жіночою командою, яка, на жаль, за рішенням керівництва «Мотор–Січі», наприкінці 2000–х років припинила своє існування. Водночас довго сидіти без улюбленого захоплення В’ячеслав Богуслаєв (генеральний директор «МС») не зміг і відродив клуб, зробивши, щоправда, його вже чоловічим.

Всі статті рубрики