«Шлюбна угода» Меркель

«Шлюбна угода» Меркель

У Німеччині після п’яти тижнів перемовин нарешті сформували владну коаліцію за результатами вересневих виборів до Бундестагу. До «чорно–червоної» коаліції увійшли Християнсько–демократичний союз, Християнсько–соціальний союз (ХДС/ХСС) i лівоцентристська Соціал–демократична партія Німеччини (СДПН).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Псалми для мільйонерів

Псалми для мільйонерів

«Книга псалмів» (Bay Psalm Book), надзвичайно рідкісна збірка псалмів XVII століття, стала найдорожчою друкованою книгою світу. Позавчора її продали на аукціоні «Сотбіс» у Нью–Йорку за 14,2 млн. доларів. Аукціон сподівався навіть більшої суми за це видання — від 15 до 30 млн. доларів.

Революція у Ватикані

Революція у Ватикані

Папа Римський Франциск закликав децентралізувати Католицьку церкву, позбавивши Ватикан частини влади. Про це йдеться в Апостольському зверненні понтифіка, яке відомий італійський теолог Массімо Фаггіолі назвав «Маніфестом Франциска», а ветеран ватиканської аналітики Джон Тевіс — «дороговказом до церковних реформ».

На «волю», але з королевою

На «волю», але з королевою

Прем’єр–міністр Алекс Салмонд оприлюднив так звану «Білу книгу», документ на 670 сторінках, — план виходу Шотландії зі складу Великої Британії.Це програмний документ правлячої Шотландської національної партії, який містить шлях дій після розірвання понад 300–річної унії з Англією.

Всі статті рубрики