Влада музики

Влада музики

Vivat, academia! Vivat, alma mater! Такими словами відомі піаністи, співаки, диригенти, композитори, чиї імена золотими літерами вписані в історію музики, вітають рідну Національну музичну академію України ім. П. І. Чайковського зі сторічним ювілеєм. Із нагоди знаменної події Академія проводить міжнародний музичний Гранд–фестиваль VIVAT ACADEMIA, який 20 грудня завершиться концертом «Присвята Сергію Рахманінову».

Ювілей по–гусарськи

Ювілей по–гусарськи

Народному артистові України Лесеві Задніпровському на брак топ–ролей узагалі і в Театрі Франка зокрема скаржитися гріх. Після закінчення Київського театрального інституту ім. Карпенка–Карого він дебютував у Російській драмі в «Лихові з розуму» в ролі Скалозуба, а в Українській драмі першою виставою стала «За Сибіром сонце сходить», де актор зіграв Кармелюка.

Вендета на мікрофонах

Вендета на мікрофонах

Те, що міграційна служба Росії оштрафувала гурт «Океан Ельзи» «за незаконну трудову діяльність», викликало хвилю обурення не тільки у фанатів Вакарчука. Першим серед політиків заговорив про потребу «вендети» голова Комітету Верховної Ради з питань культури та духовності В’ячеслав Кириленко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Левко Дурко мене в мені постійно перемагав»

«Левко Дурко мене в мені постійно перемагав»

«Їду в Югославію», «No Problem», «Червоне село». Він виходив на сцену — і вже ставало весело. Це так контрастувало із зашореною радянською естрадою, яка тільки–но почала свій похід у минуле…

Потім Левко Дурко зник із великих екранів.

Всі статті рубрики