Зек під ліжком

Зек під ліжком

Днями із Черкаської виправної колонії зуміли втекти троє засуджених.

Коли у чергову частину обласної міліції повідомили про таку надзвичайну подію, то весь особовий склад було орієнтовано на пошуки цих втікачів.

Смертельне непорозуміння

Смертельне непорозуміння

Трагедія сталася в Олександрійському районі на Кіровоградщині, де в одному з тамтешніх сіл 60–річний чоловік дуже хотів одержати роботу сторожа у місцевому сільськогосподарському товаристві. «Аби довести керівництву свою працездатність, він добровільно вирішив уночі охороняти ферму, намагаючись будь–що виявити й упіймати на гарячому когось із крадіїв», — розповідають «УМ» у прес–службі кіровоградської обласної міліції.

Офіцери з метадоном

Офіцери з метадоном

Троє київських тюремників налагодили постачання наркотиків до виправної установи, в якій працювали. В якій саме колонії торгували зіллям з подачі цих працівників ДПтСУ, в СБУ не повідомляють. У прес–секторі Главку СБУ в Києві та Київській області лише повідомили «УМ», що пенітенціарії використали злочинні зв’язки одного з засуджених, від якого й отримували партії особливо небезпечного наркотичного засобу — метадону.

«Польовий» наркоман

«Польовий» наркоман

Цей убогий курінь не міг не привернути уваги місцевих мешканців. Тож невдовзі роменські правоохоронці отримали повідомлення: під райцентром, поблизу одного з сіл, чоловік просто в полі виготовляє наркотики. Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Роменського міськвідділу міліції поїхали на перевірку і затримали підозрюваного.

Вирок збив із ніг

Вирок збив із ніг

У минулорічній резонансній події, замішаній на криміналі й політиці, ввечері 29 жовтня Івано–Франківський міський суд поставив не менш резонансну крапку. Нагадаємо, що торік незадовго до парламентських виборів співробітники СБУ на вулиці Січових Стрільців привселюдно зі спец­ефектами затримали керівника департаменту містобудування та архітектури міськвиконкому Олега Гаркота, лідера місцевих «свободівців» Романа Онуфріїва та бізнесмена Володимира Балагуру.

Всі статті рубрики