Безпека чи тотальний контроль?

Безпека чи тотальний контроль?

Незабаром на вулицях Києва можуть встановити тисячу камер відеоспостереження. «Це потрiбно для профілактики злочинів, а також для їх розкриття по гарячих слідах», — пояснив днями пiд час розширеного засідання колегії Київмiськдержадмiнiстрацiї начальник столичного главку мiлiцiї Валерій Коряк.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шабаш по–нашому

Шабаш по–нашому

Відьми, пекельні гарбузи і кажани. Ці незмінні атрибути Хелловiну вже давно перекочували до нас із Заходу. Якщо опустити всі релігійні аспекти, тобто забути, що священики називають це дійство мракобіссям, а глянути тверезим оком здорового скептика, то можна помітити, що Хелловiн — це друге за розмахом, після Дня святого Валентина, комерційне свято.

«Оптимізацію» відклали. Надовго?

«Оптимізацію» відклали. Надовго?

Учора на засіданні президії НАН України мали розглядати питання про ліквідацію двох інститутів — української археографії та джерелознавства ім. Грушевського та сходознавства ім. Кримського. Напередодні інформацію про це поширили ЗМІ та громадські організації.

Головою об асфальт

Головою об асфальт

Учора стало відомо, що подав у відставку один з опозиційних мерів Тернопільщини — «УДАРівець» Олексій Ковальчук. Як повідомило «УМ» неофіційне, але надійне джерело в Кременці, 29 жовтня сесію міськради голова провів у звичному режимі, не виглядав пригніченим чи схвильованим, а наприкінці засідання зачитав свою заяву про відставку.

Скільки буде «два плюс два», пане Табачнику?

Скільки буде «два плюс два», пане Табачнику?

Парламентський комітет iз питань освіти та науки «забракував» підручники «Математика» для першого та другого класів авторства Ф. Рівкінда та Л. Оляницької. Про це йдеться у повідомленні, викладеному на сайті Комітету. Фахівці Інституту української мови НАНУ, які давали експертну оцінку цим підручникам, знайшли в них близько сотні помилок — орфографічних, пунктуаційних, граматичних, стилістичних, врешті–решт логічних.

Запальні хлопці

Запальні хлопці

Осінні канікули дніпропетровські школярі проводять не з користю для душі, а зі шкодою для здоров’я. У вівторок увечері біля одного із супермаркетів Бабушкінського району пролунав вибух. Двоє хлопців віком 14 та 16 років підпалили вибуховий пакет.

Втеча з монастиря

Втеча з монастиря

Люди, хворі на СНІД, які кілька місяців відмовлялися покинути приміщення непрацюючої лікарні «Лавра», вчора добровільно переїхали до нової, ще не повністю зданої в експлуатацію лікарні на вулиці Амосова. Зараз там до 10 пацієнтів.

Всі статті рубрики