Червона армія за нас сильніша

Червона армія за нас сильніша

Участь у єврокубках — це, по–перше, додатковий престиж, а по–друге — додаткові фінансові надхо­дження в клубну скарбницю. У випадку з Євролігою команда отримує обидві вигоди в належному розмірі, а, скажімо, виснажлива Ліга ВТБ залучає передусім грішми.

Як звучить Серена

Як звучить Серена

«Звісно, мені приємно виграти підсумковий річний чемпіонат WTA–туру, тим паче другий рік поспіль. Але я не знаю, чи можу назвати цей сезон найкращим у своїй кар’єрі. Адже я граю, щоб перемагати на «Шоломах». А цьогоріч я виграла всього два такі турніри», — сказала Серена Уїльямс журналістам позавчора ввечері після перемоги в Стамбулі.

Восьмий вид — чиновницький

Восьмий вид — чиновницький

Цікавий спосіб обрала для прощання зі спортивною кар’єрою уславлена багатоборка Наталія Добринська – вона замовила собі урочисту церемонію в... перерві футбольного матчу «Динамо» — «Іллічівець». Хоча трибуни НСК «Олімпійський» і були заповнені ледь на третину, задум удався.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Місцевий падіжcc

Місцевий падіжcc

Не так важливо, що cаме — послаблення флагманів чи зростання їх опонентів — суттєво загострило боротьбу за пальму першості в українській прем’єр–лізі, головне — є інтрига у матчах за участю лідерів. Раніше основні претенденти на «золото» недораховувалися очок кілька разів на рік, «по великих святах».

Мінімум мініморум

Мінімум мініморум

Вирушивши на чемпіонат світу до Вроцлава без цілої групи ключових важкоатлетів, збірна України навряд чи могла розраховувати на серйозні здобутки. Щоправда, навіть за умов, коли наші лідери залишилися вдома у зв’язку з «допінговим» перестраховуванням, у тренерському штабі говорили про плани щодо однієї нагороди.

Із «бронзою» до «Отаманів»

Із «бронзою» до «Отаманів»

Якщо на чемпіонаті світу–2011 в Баку наші боксери–аматори зчинили фурор, побивши за кількістю виграного «золота» рекорд кубинців, то на цьогорічному «мундіалі», який приймала інша пострадянська республіка — Казахстан, беззаперечними королями рингу були господарі, тоді як наша збірна відсунулася на другорядні ролі.

Всі статті рубрики