Піти на чотири літери

Піти на чотири літери

Нинішнє українсько–російське протистояння, яке вже давно не називають торговельним, несподівано активізувало використання, здавалося б, трохи призабутої у нас абревіатури — НАТО. В останніх ньюсах віп–коментаторів наших європейських прагнень — ті ж самі нотки.

Ми, звичайно, не Замбія...

Ми, звичайно, не Замбія...

Головна новина останніх днів — публікація чергового дослідження про світове багатство Global Wealth Report, підготовленого аналітиками швейцарської компанії Сredit Suisse. Українці, якщо вірити цьому дослідженню, нині є однією з найбідніших націй світу.

Світло в кінці глухого кута

Світло в кінці глухого кута

Лідери Сенату США наблизилися до домовленості, що має дозволити тимчасово знову відкрити державні установи і підняти стелю державного боргу до четверга, коли, як очікується, у державній скарбниці має закінчитися готівка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Це «Наше море»

Це «Наше море»

Італія, чиї південні острови Сицилія та Лампедуза стають головними пунктами призначення для нелегальних мігрантів з Північної Африки, оголосила про збільшення кількості морських патрулів, аби запобігти загибелі біженців. Як повідомляє «Євроньюз», у рамках започаткованої вчора операції під кодовою назвою Mare Nostrum («Наше море») буде задіяно гелікоптери, літаки–безпілотники та морські машини–амфібії.

Загрози немає — права є

Загрози немає — права є

Україна здатна ефективно протидіяти проявам тероризму на своїй території та гарантувати безпеку масштабних громадських заходів від терористичних загроз. Останнє, наприклад, яскраво продемонструвала практика підготовки і проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Всі статті рубрики