О Соле міа, сестра Аврори

15.10.2013
О Соле міа, сестра Аврори

У родині власників відомого італійського бренду «Труссарді» з’явилася нова спадкоємиця. Минулого четверга модель, телеведуча, співачка й актриса Мішель Хунцикер народила дочку. Батько немовляти — 30–річний Томазо Труссарді, правнук засновника бренду Данте Труссарді й один із чотирьох дітей його сина Ніколо, який змусив один із найпрестижніших італійських будинків моди засяяти по–новому. Після загибелі в автомобільних катастрофах спершу Ніколо, а через чотири роки, у 2003–му, і його сина Франческо власниками компанії залишилися троє інших його дітей — Беатріче, яка очолила сімейний бізнес, Гайя і Томазо.

Для щасливого татуся Томазо це перша дитина. А от у 36–річної італійсько–швейцарської знаменитості Мішель уже є 16–річна дочка від відомого співака Ероса Рамазотті. У 1998—2002 роках Хунцикер та Ерос були одружені, а потім після гучного розриву довго судилися за право опіки над дитиною. Зрештою дівчинка з красивим іменем Аврора (у давньоримській міфології так звали богиню вранішньої зорі, а тепер інколи називають північне сяйво) залишилася жити з матір’ю.

Новонароджену дочку Мішель і Томазо назвали Соле, що італійською означає Сонце. Тепер батьки дівчинки планують одружитися, адже досі вони жили в цивільному шлюбі. Власне, Томазо зробив коханій пропозицію раніше, але білява бестія Мішель вирішила, що піде під вінець уже тоді, коли повернеться у форму після пологів. Як пишуть італійські ЗМІ, весілля, швидше за все, відбудеться навесні наступного року.