Звичка повторюватися

Звичка повторюватися

Кохана Європою Кіра Муратова свого глядача виховувала та зрощувала довгі роки. Не дивно, що нову стрічку від майстра чорно–білої трагікомедії чекали з нетерпінням, заочно поставивши їй найвищий бал. «Вічне повернення» — це в тисячний раз повторювана дилема про нещасне кохання, розіграна за дві години екранного часу безліч разів.

«Золотий лев» — для всіх і для кожного

«Золотий лев» — для всіх і для кожного

З 3 по 6 жовтня у Львовi триватиме щорічна грандіозна подія для театролюбів — фестиваль «Золотий лев на вулиці 2013». Свої вистави покажуть 10 театрів з України, Росії, Чехії, Литви, Португалії, Білорусі та інших країн.

Російська дійсність українських буднів

Російська дійсність українських буднів

Сьогодні чомусь вважається, що «література вимислу» себе вичерпала, і романом про вампірів, якщо його написав не Пелєвін, вже нікого не здивуєш. Натомість «література існування», яка розповідає про сусіду–п’яницю чи про лікарняні (шахтарські, учительські, злодійські) будні — це сіль перспективних планів будь–якого видавництва.

День народження Кузі, або Свято всіх рокерів

День народження Кузі, або Свято всіх рокерів

3 жовтня вже два роки поспіль відбувається спеціальна музична вечірка, що стала справжнім святом для численних прихильників української рок–музики, адже саме цього дня народився знаменитий лідер–вокаліст незрівняних «Братів Гадюкіних» Сергій «Кузя» Кузьмiнський зі Львова.

Всі статті рубрики