РАХУНКОВА ПАЛАТА

06.09.2013

10,24 млн. гривень

становитиме вартість угоди з укріплення берегів Дніпра в сусідньому з «Межигір’ям» селі. Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник дер­жавних закупівель». Згідно з техзавданням, берег мають розчистити від чагарника й укріпити габіонами, укоси — протиерозійними конструкціями, по завершеннi робіт берег повиннi засипати ґрунтом і засіяти травою.

1 млн. гривень

коштує партія амфетаміну, яку оперативники спільно з польськими поліцейскими вилучили під час спецоперації. Наркотика вистачило б на 16 тисяч доз. Таким чином було перекрито міжнародний канал постачання «важких» наркотиків.

800 тис. гривень

штрафу має заплатити луганське підприємство за неналежне виконання умов контракту. Встановлено, що відповідно до умов державного контракту з оборонного замовлення, укладеного між Міністерством оборони України та Луганським хімічним казенним об’єднанням ім. Петровського, підприємство кошти отримало, однак роботи з утилізації не виконало.

499,314 тис. гривень

заплатить за фурнітуру до форменого одягу Генеральна прокуратура України. Це 30 тисяч великих і 40 тисяч малих ґудзиків золотистого кольору і стільки ж малих і великих зірок для форменого одягу, «виготовлених штампувальним методом з алюмінієвого листа», та iнше.

80 тис. доларiв

хабара хотів отримати вiд приватного пiдприємця голова селищної ради в Херсонській області, за що й був затриманий співробітниками Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України. Оперативники зафіксували в приміщенні адміністративної будівлі селищної ради факт здирництва головою.

30 тис. осіб

мають право на отримання «Картки киянина» до кінця 2013 року. Для отримання «Картки киянина» зареєструвалося 14 534 особи, вже виготовлено 8 695 карток.

308 кредитів

примудрився отримати шахрай у Криму. Міліція затримала жителя Красноперекопська, якого підозрюють у розкраданні понад 3 млн. гривень. Зловмисник оформив позики на вигадані імена.

89 рятувальників

та 14 одиниць техніки дбають про безпеку ізраїльських паломників під час святкування днів Рош–Ха–Шана відповідно до плану заходів, який забезпечує координовані дії між владою, представниками релігійних громад i силовими структурами.

74% українців

готові до переїзду, якщо їм запропонують гідну зарплатню. 56% опитаних цінують перспективи кар’єрного зростання на новому місці. Третина українців хотіли б працювати в іншій країні, і саме ця можливість може вплинути на їхнiй вибір. Такі результати показало опитування, проведене порталом iз працевлаштування www.agrijob.com.ua.

15 водіїв

у стані алкогольного сп’яніння, які перевозили людей, було виявлено у Києві під час відпрацювань профілактичних заходів «Перевізник–2013», що розпочалися ще 20 липня.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>