Дядя Петя і порожні трибуни

Дядя Петя і порожні трибуни

Уперше за 48 років виступів у єврокубках київське «Динамо» провело домашній матч без глядачів. Таким чином УЄФА оштрафувала динамівців за прояви расизму серед їхніх фанатів під час розіграшу минулорічної Ліги чемпіонів.

П’ять медалей, та ще й елегантність

П’ять медалей, та ще й елегантність

Без сумніву, «золото», вигране Ганною Різатдіновою в перший день київського чемпіонату світу у вправах з обручем, стало чудовою винагородою для всієї збірної України, яка довгих шість років не могла підкорити світовий п’єдестал.

Мирові війни

Мирові війни

Хоч би як це парадоксально не звучало, а дискваліфікація з поточного розіграшу Ліги чемпіонів відкрила перед «Металістом» нові горизонти. Залишившись у цьому сезоні без найбільш жаданого турніру, харків’яни вже в наступному році можуть напряму заскочити в груповий раунд Суперліги.

100 мільйонів євро за Бейла!

100 мільйонів євро за Бейла!

За день до закриття трансферного вікна таки відбувся очікуваний головний перехід цього міжсезоння. Мадридський «Реал» офіційно оголосив про купівлю півзахисника «Тоттенхема» Гарета Бейла.

Реванш у червоних тонах

Реванш у червоних тонах

Матч за Суперкубок УЄФА не цінується в Європі як великий трофей — радше є своєрідною розминкою перед сезоном. Однак цей поєдинок на скромній «Еденг–арені» в Празі був принциповим подвійно.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики