Дратуєтесь? Не їжте!

Дратуєтесь? Не їжте!

Аюрведа — давньоіндійська методика, яка допомагає максимально оздоровити душу і тіло. З санскриту це слово перекладається як «наука життя». У ній важливе місце посідає профілактика хвороб, дотримання здорового способу життя та зближення з природою. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала Аюрведу найефективнішою системою альтернативної медицини. Ось 10 основних принципів харчування згідно з давньоіндійським вченням.

Морозиво з «сюрпризом»

Морозиво з «сюрпризом»

Час від часу преса, радіо і телебачення розповідають нам про випадки харчових отруєнь, які трапляються у різних куточках України. Останнім часом такі випадки почастішали. Причина проста — спекотна погода. Загальновідомо, що висока температура скорочує термін придатності майже всіх харчових продуктів. Але є і «лідери прокисання», від яких у ці гарячі дні краще триматися подалі. Лікарі називають основні продукти, що можуть таїти небезпеку. Про якість українського морозива написано в онлайн-газеті Медум.

Вагомий чинник — поведінка пацієнта

Вагомий чинник — поведінка пацієнта

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лише 8% жителів України регулярно відвідують лікарів, 41% — звертаються в разі проблем зі здоров’ям, у крайньому випадку в поліклініку йдуть 37%. Такими є дані дослідження оцінки здоров’я українців, ініційованого компанією Philips в Україні спільно з Фондом Ахметова.

Всі статті рубрики