Понеділок — день кривавий

Понеділок — день кривавий

Учора вранцi у столиці Іраку вибухнули 12 бомб, які були закладені в автомобiлi. Внаслідок трагедії загинула щонайменше 51 особа, повідомляє Бі–Бі–Сі, понад 200 осіб зазнали поранень. Вибухи стались неподалік ринків та парковок у шиїтських районах міста. Також учора дві начинені вибухівкою машини злетіли у повітря в місті Кут, на південний схід від столиці, забравши життя щонайменше семи осіб.

Політ у прірву

Політ у прірву

За даними рятувальних служб, щонайменше 39 осіб загинули внаслідок автокатастрофи в Італії, що сталася вчора вночі. У Кампанії, поблизу містечка Авеліно, автобус врізався у кілька машин, перш ніж зіткнувся з огорожею на дорозі та скотився з 30–метрового схилу. Як передає італійська інформагенція АНСА, 11 осіб зазнали поранень, серед них троє дітей. Кілька поранених перебувають у критичному стані. На місце аварії прибули 20 карет швидкої допомоги.

Мисливець за дiамантами

Мисливець за дiамантами

Позавчора серед білого дня у Каннi невідомий викрав валізу з коштовними прикрасами загальною вартістю 40 мільйонів євро, повідомляє Міжнародне французьке радіо «Франс iнтернасьйональ». Приблизно опівдні до п’ятизіркового готелю «Карлтон» увірвався озброєний чоловік у масці, кашкетi та шкіряних рукавицях. У цьому готелi з 20 липня відбувалася виставка ювелірних виробів «Надзвичайні діаманти» компанії «Левієв», яку очолює підприємець–мільярдер з Ізраїлю Лев Левієв, виходець iз Ташкента. Нападник схопив бокс iз коштовностями і зник у невідомому напрямку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики