Зустрінуться на рингу

03.07.2013

«Найнятий «регіоналами» відморозок Вадік Румин вважає, що «несильне» биття жінок є нормою. Прикро, що поки ніхто з українських чоловіків не довів йому зворотне. Особисто я не збираюсь терпіти цього нахабства. Тому кидаю виклик цій потворі», — такий запис кілька днів тому зробив у своєму блозі депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна, кинувши публічний виклик Вадимові Титушку.

Нагадаємо, йдеться про наслідки подій 18 травня, коли майстер бойових єдиноборств із Білої Церкви, найнятий за гроші для участі в мітингових провокаціях, кілька разів ударив журналістку «5-го каналу» Ольгу Сніцарчук. Тепер у цій справі про хуліганство триває суд, і захист доводить невинуватість Титушка.

Минулого понеділка у перерві першого судового засідання Вадим Титушко заявив, що готовий зустрітися з Барною на рингу, проте заявляє, що чекає того в Києві, оскільки не може приїхати в Тернопіль. «Я обіцяю: як усе закінчиться у суді, нехай приїжджає, і я обіцяю, що зустрінуся з ним і навчу його людським манерам», — сказав підсудний журналістам.

У свою чергу, Степан Барна в коментарі «УМ» заявив, що протягом кількох останніх днів йому надходять телефонні дзвінки від «людей Титушка», які по­стійно призначають йому зустрічі. «Мені кілька разів на день телефонують щодо спарингу з цим гопником. 30 червня навіть призначили зустріч у Тернополі, я прийшов, але нікого там не було. Я не збираюся з’ясовувати стосунки з його групою підтримки, яка постійно пише й дзвонить мені. Я зробив виклик Титушку, а не його «мамі»–захисниці (журналістці Оксані Шкоді)», — каже пан Барна, відомий багатьма неординарними ініціативами. За його словами, найближчим часом він буде в Києві й планує неодмінно зустрітися з Титушком, оскільки залишати цю справу без вирішення не збирається.