Гра не в політику

Гра не в політику

На тлі дискусій, які не вщухають, навколо можливого запуску об’єднаного чемпіону СНД, четвірка колоритних повпредів української та російської прем’єр–ліг уже залишила позаду першу половину товариського турніру, в якому багато хто бачить прототип єдиної першості. Скажімо, президент «Газпрому» Олексій Міллер не приховує, що нинішні зустрічі «Динамо», «Шахтаря», «Зеніта» та «Спартака» — перший крок на шляху до «союзного» чемпіонату.

Нестабільний фурор

Нестабільний фурор

Попри те, що на третьому в сезоні турнірі серії «Великого шолома» — Уїмблдоні — українські гравці знову не змогли дістатися екватора між першим та другим тижнем змагань, наші провідні тенісисти піднесли своїм прихильникам приємні ігрові сюрпризи.

Вибух ззаду зліва!

Вибух ззаду зліва!

Упродовж кількох останніх тижнів світ «Формули–1» із нетерпінням чекав результатів дисциплінарного провадження, яке мало дати оцінку напівлегальній — майже секретній — співпраці «Мерседеса» та монопольного постачальника гуми для «Ф–1» «Піреллі». Попри те, що більшість «формулічних» команд вбачали в цій змові грубе порушення спортивних правил та норм, Міжнародний трибунал ФIA обмежився лише попере­дженням на адресу фігурантів справи.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики