Шість поверхів сцени і сто кілограмів льоду

Шість поверхів сцени і сто кілограмів льоду

На НСК Олімпійський ще два дні тому пожвавилась атмосфера: розпочався збір сцени для концерту корифеїв електронної музики британців Depeche Modе. Розмах шоу, що відбудеться 29 червня, обіцяє побити минулорічний помпезний майданчик Мадонни з грандіозними світловими установками та ширококутними екранами. Місце виступу «депешів» буде зав­вишки з шестиповерховий будинок (18,3 метра), а його ширина сягатиме близько 50 метрів. Для тих, хто захоче розгледіти кумирів упритул, передбачено спеціальний десятиметровий подіум, яким пересуватиметься соліст гурту Дейв Гаан, так що слухачі матимуть змогу опинитись прямісінько в епіцентрі дійства.

Харкову — на біс!

Харкову — на біс!

Побувавши у двадцяти шести містах України, «океани» вирішили виступити на біс у Харкові перед фінальним завершенням туру на підтримку альбому «Земля». Фінальний концерт відбудеться 28 вересня у столиці, а офіційно завершальним містом цієї концертної одіссеї мало б стати місто Черкаси, де Вакарчука з командою зустрічатимуть післязавтра. Проте музиканти вирішили внести деякі корективи у свій маршрутний лист і в неділю, 30 червня, анонсували позаплановий концерт у Харкові. Як повідомили «УМ» у прес–службі гурту, додатковий концерт вирішили влаштувати через те, що Харків — це чудове місто з неймовірною публікою. До того ж збiглися місце, час і можливості всіх сторін: і музикантів, і майданчика. «На жаль, це єдиний додатковий концерт в українській частині туру, оскільки саме через щільний графік музикантів (усе сплановано до середини 2014 року) просто неможливо організувати ще додаткові концерти», — додали у прес–службі «ОЕ».

Рука в руку з класиком

Рука в руку з класиком

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вікторія Заболоцька поки що не співає в опері. Але для вокалістів існує ще одна іпостась — камерний спів і виступи на концертах. Саме ця ніша є найменш заповненою в Україні. Якщо ви прогуляєтеся вулицями Праги або Відня, вам неодмінно вручать численні запрошення на концерти, які мають відбутися в церквах, невеличких залах тощо. Київ трохи поступається такому рівню насиченості концертного життя...

Софія, наступниця славетної Соломії

Софія, наступниця славетної Соломії

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ми зустрілися в одній iз кімнат Львівської філармонії, у залі якої перед тим лунали тривалі овації після концерту «Гала Верді», присвяченому 200–річчю з дня народження композитора. Звучали фрагменти опер «Дон Карлос», «Отелло», «Травіата», широко й вільно лився голос співачки — то оксамитно–м’який, то примадонно–могутній. На сцені була не актриса, а щораз інша людина — з її пристрастями, радощами й печалями. Після страждань вердієвої Віолетти на очах слухачів заблищали сльози... «Це ж справжня сучасна Крушельницька!» — захоплено промовив один iз меломанів. Справді, шлях львів’янки Софії Соловій багато в чому торується такими ж тернистими стежками, як у легендарної Соломії.

Всі статті рубрики