«Коли нехтує один, а страждають — усі...»

«Коли нехтує один, а страждають — усі...»

Після відповідного дозволу, який дасть санепідемстанція, київський дитячий садочок № 455, імовірно, знову запрацює. Про це на прес–конференції заявила начальник департаменту столичної освіти Оксана Добровольська.

«Кривий» землетрус

«Кривий» землетрус

У ніч iз 23 на 24 червня жителів Кривого Рогу трусило. Близько 00.30 мешканці північної та центральної частин міста відчули декілька поштовхів. За визначенням сейсмологів, поштовхи були від 4,5 до 4,7 бала за шкалою Ріхтера.

Біль Саліни

Біль Саліни

У червні 1941 року в урочищі й соляній шахті Саліна в Старосамбірському районі сталися жахливі події. Більше 3,6 тисячі ні в чому не винних мирних жителів були жорстоко закатовані співробітниками НКВС.

Чемпіон для розбою

Чемпіон для розбою

На даний час чоловіка утримують під вартою в Миколаївському слідчому ізоляторі. Як повідомили достовірні джерела в МВС, 33–річного професійного бiйця змішаних єдиноборств Констянтина Стрижака правоохоронцi затримали вже в Києві.

Бакалавр обиратиме сам

Бакалавр обиратиме сам

У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який передбачає внесення змін до Закону «Про вищу освіту» щодо надання бакалаврам можливості вступу до магістратури на іншу спеціальність. Ініціаторами й авторами законопроекту виступили представники трьох політичних сил у парламенті: Лілія Гриневич («Батьківщина»), Віктор Пинзеник («УДАР») та Сергій Тігіпко (Партія регіонів).

«Сімейні» ЗМІ

«Сімейні» ЗМІ

Сума угоди, за деякою інформацією, становить близько 400 млн. доларів, 50 відсотків з яких, за офіційним повідомленням прес–служби «Східноєвропейської паливно–енергетичної компанії» (СЄПЕК), покупець уже сплатив старому власнику Борису Ложкіну.

Під колесами вбивць і силовиків

Під колесами вбивць і силовиків

Минулі вихідні ознаменувалися масштабними дорожньо–транспортними пригодами по всій державі. Не обійшлося і без людських жертв. Люди гинули під колесами «мажорів» і п’яних, а правоохоронцям подекуди доводилося дуже важко стримувати свідків від самосуду.

Всі статті рубрики