«Якби не страшна політика, це була б моя Батьківщина»

«Якби не страшна політика, це була б моя Батьківщина»

«Я знала, що батько виріс на вулиці Нижньовоскресенській у будинку номер дев’ять. Тепер це вулиця Кооперативна, ми пройшли нею, знайшли будинок, і — уявіть! — навіть номер його не змінився! Я подумала: якби не страшна політика, це могла бути моя батьківщина», — розповідає художниця з Санкт–Петербурга Алла Давидова.

Тут приймають батарейки?

Тут приймають батарейки?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коли у вашому годиннику, ліхтарику, диктофоні, фотоапараті — перелік можна продовжувати нескінченно — «сідає» батарейка, що ви зазвичай робите? Переконана, що більшість не клiпнувши оком скаже: «Викидаю на сміття». При цьому мало хто знає, що одна–єдина батарейка, потрапляючи на звалище, отруює 400 літрів води або 200 квадратних метрів ґрунту. А щороку в Україні викидають на сміття близько чотирьох тонн (!) відпрацьованих елементів живлення, що становлять неабияку загрозу для довкілля.

Хвали мене, моя губонько

Хвали мене, моя губонько

Партія регіонів, як відомо, скромністю ніколи не відзначалася. Та щоб аж так заносило її представників, особливо в Галичині, де провладна політична сила під час виборчих кампаній традиційно пасе задніх, а Віктор Янукович має найнижчий в Україні рівень довіри, й пригадати важко. Напевне, івано–франківські вожаки ПР не одну ніч просиділи в роздумах над назвою майбутньої книги про діяльність своєї парторганізації в краю Черемоша й Прута, поки вродили екстравагантний «Феномен прикарпатських регіоналів (Партія регіонів на Прикарпатті: витоки, здобутки, обрії)».

Наречена на весіллі — недоторканна

Наречена на весіллі — недоторканна

Хоча бійки під час масових гулянь у наших селах — майже ритуальне дійство, а в давнину навіть улаштовувалися символічні кулачні бої між родами нареченого й нареченої, проте інцидент, що трапився в Галицькому районі, схоже, не має вітчизняних аналогів. Другого дня після бурхливої весільної ночі до райвідділку міліції звернулися наречений i його мати із заявами про те, що їх побила сестра новоспеченої дружини.

Всі статті рубрики