Тема ну дуже «важлива й актуальна»

Тема ну дуже «важлива й актуальна»

Цікаві викрутаси почалися навколо законопроекту народних депутатів від ВО «Свобода» Ірини Фаріон та Юрія Михальчишина, яким пропонується вилучення терміна «Велика Вітчизняна війна» з нормативно–правових актів України та навчальної літератури. «Метою прийняття даного проекту є забезпечення правдивого й об’єктивного трактування історії України, утвердження історичної справедливості, збереження пам’яті про боротьбу за незалежність України проти всіх окупаційних режимів», — ідеться в пояснювальній записці націоналістів.

«І навіть значки заберіть!»

«І навіть значки заберіть!»

Окружний адмінсуд Києва постановою від 11 червня зобов’язав Голову ВР Володимира Рибака вилучити посвідчення в народних депутатів Олександра Домбровського і Павла Балоги. Про це повідомив екс–нардеп Юрій Кармазін, який позивався для позбавлення Балоги–молодшого та Домбровського мандатів. За його словами, також передбачено вилучення в «розжалуваних» карток для голосування та нагрудних знаків.

Тренування перед 2015–м

Тренування перед 2015–м

Штабу партії «УДАР» не вдалося оскаржити дії ви­борчої комісії міста Васильків і довести факти фальсифікації результатів виборів міського голови, що відбулися 2 червня. Київський окружний адмінсуд не взяв до уваги ані письмові зізнання «диверсантів» у міліції, ані протоколи Комітету виборців та мережі «Опора», ані фотографії пачки вкинутих бюлетенів із позначками за потрібного кандидата, зроблені на мобільні телефони. Не повірив суд і наданому позивачами — Сергієм Сабовим від «УДАРу» та екс–мером Василькова Валерієм Поповичем — відеозапису проникнення до однієї з ДВК сторонніх осіб, яких завів сам член комісії. Тож можна стверджувати, що «апробація» владою технологій фальсифікації перед виборами–2015 пройшла успішно.­

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики