Арешт як іспит

Арешт як іспит

Грузія, як і Україна, складає важливий іспит перед Вільнюським самітом «Східного партнерства». Від Києва, який сподівається на підписання угоди про асоціацію з ЄС, у Брюсселі чекають звільнення Юлії Тимошенко.

Знову Ангела

Знову Ангела

Канцлер Німеччини Ангела Меркель знову визнана найвпливовішою жінкою світу за версією американського тижневика «Форбс». Серед жінок, які потрапили до цього авторитетного рейтингу, є глави держав, політики, бізнес–леді, журналісти й зірки шоу–бізнесу з 26 країн світу.

Росія здає позиції

Росія здає позиції

Міжнародна служба Бі–Бі–Сі оприлюднила результати опитування світової громадської думки щодо ставлення до 25 провідних та знакових країн світу (Україна до цього списку не входить).

СНІД не спить уже 30 років

СНІД не спить уже 30 років

Цього тижня виповнюється 30 років відтоді, як науковці Інституту Пастера в Парижі ідентифікували вірус імунодефіциту людини (ВІЛ), який викликає захворювання на СНІД. З цієї нагоди позавчора у столиці Франції розпочав роботу представницький міжнародний симпозіум за участі провідних фахівців світу, присвячений обговоренню цієї хвороби.

Свобода, здобута кров’ю

Свобода, здобута кров’ю

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Незадовго до 26 травня 1995 року соціологічна група газети «Джорджіан таймc» провела дослідження у Тбілісі. Респонденти мали відповісти на запитання: «Які народи і країни, на вашу думку, є союзниками чи опонентами Грузії?».

Всі статті рубрики