Кулька на півмільярда доларів

Кулька на півмільярда доларів

В американській лотереї «Пауерболл» минулої суботи випав рекордний в її історії виграш є понад 590 мільйонів доларів. Це при тому, що шанси виграти таку суму на один лотерейний білет вартістю два долари становили 1 до 1 175 200.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перший незалежний?

Перший незалежний?

Позавчора о 12:00 за московським часом в ефір вийшов перший у Росії канал суспільного телебачення. Нова «кнопка» під офіційною назвою ОТР (Общественное телевидение России), за визначення, має забезпечувати російських телеглядачів об’єктивною інформацією.

Туристів знову налякали

Туристів знову налякали

Після «Арабської весни» Туніс, у якому, власне, й зародилася хвиля революцій, що два роки тому сколихнула Північну Африку і Близький Схід, марно намагається повернути потік туристів на «дореволюційний» рівень. Хоч як нинішня влада запевняє, що в країні все спокійно, обережні іноземці все частіше воліють обирати інші напрямки.

Соло для гітари без оркестру

Соло для гітари без оркестру

Шестиструнну гітару виробництва компанії VOX (ручна робота), яка належала легендарному гурту «Бітлз», було продано минулих вихідних на аукціоні «Джульєнс» у Нью–Йорку за 408 тисяч доларів. Як повідомляє агенція «Рейтер», на раритетному інструменті свого часу грали Джон Леннон і Джордж Харрісон.

Всі статті рубрики