Енріко і семеро жінок

Енріко і семеро жінок

Через 63 дні після ви­борів, які відбулися 25 лютого, в Італії нарешті створили новий уряд. Кабінет Енріко Летти — результат домовленості президента Джорджо Наполітано, Демократичної партії, яку на виборах очолював П’єр–Луїджі Берсані, її партнера по лівоцентристській коаліції, партії «Громадянський вибір» під керівництвом попереднього глави уряду Маріо Монті та правоцентристської сили екс–прем’єра Сильвіо Берлусконі «Народ свободи».

Із ЄС не по дорозі

Із ЄС не по дорозі

В Ісландії до влади повертаються консерватори й ліберали, які, схоже, збираються перервати переговори з Брюсселем про вступ країни до Євросоюзу. За підсумками парламентських виборів, що відбулися у суботу, 27 квітня, найбільше голосів — майже 27% — здобули консерватори. Друге місце з 24,5% посіла Ліберальна партія за явки виборців понад 83%.

Останній День королеви

Останній День королеви

Амстердам сьогодні урочистий і святковий: усе готово для грандіозної церемонії сходження на престол нового монарха — короля Віллема–Александра. Сьогодні Голландія відзначає традиційний День королеви, який зазвичай перетворюється на грандіозний цілодобовий карнавал під відкритим небом. Цьогоріч свято буде подвійним — 75–річна мати–королева Беатрікс передасть стерно державної влади сину. Королівська процесія прямуватиме спеціально прикрашеними до свята амстердамськими каналами. «І на воді, й уздовж берегів каналів буде зібрано все найкраще, що є в Нідерландах, — від історичних кораблів до спільного концерту королівського оркестру з діджеями. Це буде справді свято для очей та вух», — розповів напередодні про церемонію прем‘єр–міністр Марк Рутте.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики