За Чавесовими заповітами

За Чавесовими заповітами

Венесуела недовго залишалася без президента. На позачергових (після смерті Уго Чавеса) виборах минулої неділі новим главою держави було обрано Ніколаса Мадуро — представника правлячої Об’єднаної соціалістичної партії, який досі виконував обов’язки президента. Як повідомляє «Євроньюз», через кілька годин після закриття дільниць Державна виборча комісія оголосила, що 50–річний Мадуро, якого Чавес перед смертю назвав своїм наступником, набрав 50,6%голосів.

Свято без ракети

Свято без ракети

Корейська народно–демократична республіка відсвяткувала 101–й день народження батька–засновника країни Кім Ір Сена, який помер 1994 року. Нинішній північнокорейський лідер Кім Чен Ин у день народження свого діда відвідав його мавзолей Кумсусан, повідомляють державні ЗМІ Північної Кореї. У цьому ж мавзолеї лежить тіло батька чинного вождя, Кім Чен Іра. Вулиці Пхеньяна, як і завжди в цей день, були прикрашені прапорами, портретами «батька нації» й транспарантами на честь свята.

Надто старий, щоб бути смішним

Надто старий, щоб бути смішним

У четвер у парламенті Італії розпочинаються вибори глави держави. Чинний президент Джорджо Наполітано, який користується дуже великою популярністю серед співвітчизників і політичних сил усіх спрямувань, учора вкотре відповів відмовою на численні прохання висунути свою кандидатуру на другий семирічний термін.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики