«Підкопчений» Депардьє

«Підкопчений» Депардьє

Понад сім годин у столиці Чечні палала чи не найвідоміша місцева ­«висотка» — 40–поверховий житловий комплекс «Грозний–сіті». Саме в цьо­му комплексі віднедавна має п’ятикімнатну квартиру французький актор Жерар Депардьє — житло він отримав у подарунок від голови Чеченської Республіки Рамзана Кадирова. Втім, за даними російських ЗМІ, помешкання Депардьє розташоване в сусідній вежі, на яку вогонь не поширився.

Принцеса на суді

Принцеса на суді

Наймолодшу дочку короля Іспанії Хуана Карлоса, принцесу Крістіну, викликають до суду. Як повідомляє агенція «Рейтер», 27 квітня Крістіна має з’явитися на судове засідання, щоб свідчити у справі про корупцію. Йдеться про розслідування імовірної корупційної діяльності її чоловіка Іньякі Урдангаріна, нібито причетного до розкрадання 5,8 млн. євро державних коштів.

Прага підняла європейський прапор

Прага підняла європейський прапор

Над Празьким градом, резиденцією президента Чехії, позавчора вперше за десять років було піднято прапор Євросоюзу. Протягом усього терміну перебування при владі попереднього президента Вацлава Клауса, який обіймав цю посаду з 2003–го й до 7 березня цього року, «зірчастий» прапор ЄС над палацом не вивішували. Адже Клаус був (і залишається) одним із найбільших у світі євроскептиків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики