Хто вкрав гроші?

Хто вкрав гроші?

Міністр фінансів Кіпру Міхаліс Сарріс подав у відставку через два тижні після завершення переговорів з Євросоюзом та Міжнародним валютним фондом про надання країні екстреної фінансової допомоги на суму 10 мільярдів євро. 66–річний Сарріс пропрацював на цій посаді всього 37 днів. У розмові з президентом Нікосом Анастасіадісом екс–глава мінфіну запевнив, що має намір активно співпрацювати з комісією, яка розслідує причини нинішніх фінансових труднощів, з якими зіштовхнувся Кіпр. Саме створення цієї комісії спонукало Сарріса подати у відставку. За деякими даними, він уже намагався залишити свою посаду на початку березня, проте тоді президент відставку не прийняв.

Андорра перетворюється на Кіпр

Андорра перетворюється на Кіпр

Банки Андорри, карликової держави в Піренеях із населенням трохи більше ніж 76 тисяч мешканців, відкрили за останні місяці сотні рахунків на імена багатіїв із пострадянських держав. Експерти вважають, що Андорра в ролі «податкового раю» може поступово замінити Кіпр. Тим паче, що російські, українські та інші гроші надходять сюди переважно з кіпрських банків.

День Кролика

День Кролика

Якось жодне з американських свят, що довелося спостерігати тут, не викликало такого щирого зацікавлення, як Великдень. Очевидно, тому що ті, інші, празники — День подяки, Різдво, День святого Валентина — несуть знайомі, а тому зрозумілі символи: це родинні збори за столом, Санта Клаус (Святий Миколай, Дід Мороз), та й легенда про патрона закоханих швидко адаптувалася у нашому традиційно християнському середовищі. Основним же атрибутом Великодня в Америці є кролик. Навіть Кролик (з великої літери). Великдень тут — це День Кролика.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики