Арештантів поменшало

Арештантів поменшало

Керівництво Державної пенітенціарної служби наголошує на подальшому реформуванні кримінально–виконавчої системи згідно з міжнародними стандартами. Днями за ініціативи відомства та за фінансової підтримки Генерального директорату з прав людини і норм права Ради Європи, низки міжнародних неурядових організацій відбулася науково–практична конференція «Державна пенітенціарна служба України: історія, сьогодення та перспективи розвитку у світлі міжнародних пенітенціарних стандартів та Концепції державної політики у сфері реформування Державної кримінально–виконавчої служби України». Проведення заходу збіглося із 15–річчям ДПтС України.

Мовчала п’ять днів

Мовчала п’ять днів

У селищі Коломак 28–річний молодик зґвалтував 11–річну дівчинку. Свою жертву він зустрів серед білого дня просто на вулиці й, поскаржившись, що заблукав, попросив дитину провести до будинку за вказаною адресою. Не підозрюючи лихого, дівчинка погодилася допомогти незнайомцю, а той довів її майже до окраїни Коломака і затягнув до покинутого будинку під лісом.

Поцуплений депозит

Поцуплений депозит

Щодо кількох працівників банку прокуратура Рожнятівського району Івано–Франківщини розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4. ст. 191. ККУ (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем у великих розмірах). Клерків підозрюють у привласненні чималенької суми — 34 тисячі доларів — з рахунку клієнта.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики