«Підривників храму» захистить Київ?

«Підривників храму» захистить Київ?

Жовтневий райсуд міста Запоріжжя 14 березня не міг визначитися з долею трьох молодиків, підозрюваних у скоєнні вибуху у Свято–Покровському храмі. Нагадаємо, що 28 липня 2010 року при вході у приміщення собору спрацював вибуховий пристрій, внаслідок чого загинула монахиня. У скоєнні злочину слідство звинуватило братів Антона Харитонова та Сергія Дьоміна, а також Євгена Федорченка. Утримувані під постійною вартою своєї вини не визнали, їхні захисники акцентують на відсутності будь–яких доказів причетності хлопців до організації вибуху.

Де найбрудніше? Подивіться на карті!

Де найбрудніше? Подивіться на карті!

«Сміттєва мапа міста Суми» — назва нового проекту Сумського міського благодійного фонду «За чисте місто». А відповідно — і реальна інтерактивна карта, де вказані місця найбільшого накопичення сміття в обласному центрі.

Кіото, наступна — Святошин

Кіото, наступна — Святошин

Днями працівники розквартированого в Кременчуці Крюківського вагонобудівного заводу одержали від столичних метрополітенівців перші п’ять вагонів, які належить модернізувати за кошти, що надходять в Україну як «зелені» інвестиції у рамках Кіотського протоколу. Загалом у такий спосіб кременчужани оновлять 95 вагонів київської підземки. «Бігатимуть» вони на Святошинсько–Броварській лінії, де, за оцінками фахівців, морально і фізично застарілими є 90 відсотків рухомого складу. Наголосимо: то буде не косметичний і навіть не капітальний ремонт, а саме докорінна модернізація «хатинок на колесах» із встановленням найсучасніших вузлів і систем.

Всі статті рубрики