Історія в прямому ефірі

Історія в прямому ефірі

Сталося — 85–річний Папа Римський Бенедикт XVI залишив престол. Останні години перед зреченням понтифік провів у колі кардиналів, які були його найближчими помічниками впродовж восьми років перебування на чолі католицької церкви.

Вкрав? Сиди!

Вкрав? Сиди!

Колишній мер другого за розмірами міста Греції, її «північної столиці» — Салонік — сяде за ґрати до кінця життя. Таке рішення позавчора надвечір ухвалив грецький суд, визнавши Васіліса Папагеоргопулоса винним у розкраданні громадських коштів.

Марсіанські плани

Марсіанські плани

Стати першим представником виду гомо сапієнс, який на власні очі зблизька побачить Марс — хіба не чудова мрія? До того ж, як виявилося, цілком здійсненна. Так принаймні обіцяє американський мільярдер Денніс Тіто.

Чавес помер? Хай живе Чавес!

Чавес помер? Хай живе Чавес!

У Венесуелі спалахнув новий скандал довкола стану здоров’я президента країни Уго Чавеса. Колишній посол Панами при Організації американських держав Гільєрмо Кочес в інтерв’ю телеканалу NTN24 заявив, що Чавес уже два місяці по суті мертвий — ще 30 грудня, після четвертої за півтора року онкологічної операції на Кубі, медики зафіксували у нього смерть мозку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики