На «вівтар» свята

На «вівтар» свята

Щонайменше 36 осіб, серед яких 24 жінки, загинули у тисняві на залізничній станції міста Аллахабад на півночі Індії, повідомляє Бі–Бі–Сі, а десятки людей отримали поранення. Трагедія сталася у неділю, у пік Кумбха–мели — свята, яке розпочалося 14 січня. Міністр залізничного транспорту Індії Паван Кумар Бансал повідомив учора журналістам: «На платформах було забагато людей. Станція була переповнена, хоч залізниця вживала завчасних адекватних заходів, аби впоратися зі зростанням пасажиропотоку під час фестивалю: окрім 112 регулярних поїздів, у неділю були запущені 69 додаткових». Але марно. Представники місцевої влади кажуть, що через натовпи на вулицях міста автомобілі швидкої допомоги впродовж двох годин не могли дістатися до платформи вокзалу, аби допомогти постраждалим.

Смертельні перемети

Смертельні перемети

Ураган iз пригодницькою назвою «Немо» продовжує лютувати на Заході США. У неділю його жертвами вже стало 11 людей. Одна жінка загинула під колесами автомобіля, водія якого «засліпила» снігова буря, більшість інших жертв потрапили в ДТП. Сніг паралізував дороги і залишив без зв’язку з «великою землею» сотні містечок. Так, у штаті Коннектикут висота снігового покриву сягала одного метра!

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Папо, до побачення!

Папо, до побачення!

Учора Папа Римський Бенедикт XVI оголосив, що зрікається престолу. Ця заява стала «громом серед ясного неба». Так принаймні охарактеризував її речник Ватикану Федеріко Ломбарді. Не чув досі про такі наміри і голова уряду Італії Маріо Монті. «Я вражений такою новиною», — сказав він журналістам.

Всі статті рубрики