«Пародія — це рентген»

«Пародія — це рентген»

Нещодавно відома столична акторка Ірма Вітовська спробувала себе у новому амплуа — взяла участь у телевізійному шоу пародій «Шоумастгоуон». За час, поки тривав проект, їй довелося перевтілюватися у відомих представників українського шоу–бізу, причому іноді навіть протилежної статі. Для актора такий досвід справді важливий: у театрі можна роками чекати на роль, а тут — таке розмаїття характерів та емоцій. Але театр до Вітовської також завжди ставився прихильно. В Молодому театрі вона працює вже п’ятнадцять років. Щоправда, на деякий час їй довелося взяти творчу паузу — Ірма народила сина Ореста і перебувала у декретній відпустці. Сьогодні вона знову «в строю», готова до нових ролей і нових творчих викликів.

«Знедолені». Альтернативна реальність

«Знедолені». Альтернативна реальність

«Знедолені» — з тих небагатьох кінострічок, про які говорять «приречена на успіх» задовго до знаменного дня, коли на знімальному майданчику режисер уперше прокричить «Мотор!» Першим приводом для такого прогнозу був, звісно, знаменитий роман Віктора Гюго про кохання на тлі революційної Франції позаминулого століття. Другим — той факт, що театральний мюзикл «Знедолені» переглянуло майже 60 мільйонів людей в 42 країнах світу... (Висловлюючись мовою кінопродюсерів, кращого промо годі було й бажати). Команда проекту також давала зрозуміти, що картині не уникнути тріумфу: режисер — оскароносний Том Хупер («Король говорить»), у головних ролях — Х’ю Джекман, Рассел Кроу («Гладіатор», «Ігри розуму»), Енн Хетевей («Диявол носить Prada», «Темний лицар»), Аманда Сейфрід («Мама Міа!»), Едді Рейдмейн («Сім днів і ночей з Мерилін»), Хелена Бонем Картер (фільми «поттеріани»), Саша Барон Коен («Хранитель часу», «Диктатор»)... Бюджет картини у понад 60 мільйонів доларів мав стати контрольним пострілом у будь–які сумніви з приводу успішності картини. А музика Клода–Мішеля Шонберга обіцяла масу естетичного задоволення меломанам.

Слово — не діло?

Слово — не діло?

Щодо милозвучного для кожного українського вуха, свого власного «козацького» прізвища, автор цієї збірки налаштований іронічно: «В Україні є лише дві відомі людини: Павло Чубинський і Анатолій Чубинський. Один з них дуже відомий». Утім, за градацією («річка — Дніпро, Чубинський — автор гімну «Ще не вмерла Україна!») варто зазначити, що однофамілець класика — народний гуморист, чиї афоризми нині зібрані в ошатному тритомнику «Великi думки у малому форматі».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики