Познайомились на славу

Познайомились на славу

Мабуть, після позавчорашньої товариської перемоги української збірної над норвежцями незадоволених призначенням Михайла Фоменка на пост керманича «синьо–жовтих» поменшає. Принаймні до 22 березня, коли відбудеться наступний матч збірної у рамках відбору на чемпіонат світу–2014 проти поляків, критики вітчизняного спеціаліста мовчатимуть.

Велика шістка і Франківськ

Велика шістка і Франківськ

Попрощавшись iз роком футбольного Євро, Україна потроху починає готуватися до наступного великого спортивного дійства. Нагадаємо, що в 2011–му наша держава виборола право на проведення чоловічого Євробаскету–2015. Одним із козирів української заявки, який допоміг отримати легку перемогу, була інфраструктура, підготовлена під футбольний ЧЄ. Водночас арени, які прийматимуть баскетбольні матчі, журі бачило лише у віртуальному вигляді. Власне вирішення цього питання і стане головним завданням координаційного комітету, указ про створення якого днями підписав Президент України Віктор Янукович. До його складу ввійшла сила–силенна чиновників найвищого рангу на чолі з Прем’єр–міністром Миколою Азаровим, якому й доведеться координувати забезпечення належної підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євробаскету–2015.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Денис Берінчик: Кожен «отаман» мріє, щоб суддя в ринзі підняв його руку

Денис Берінчик: Кожен «отаман» мріє, щоб суддя в ринзі підняв його руку

Упродовж двох минулих років, на чемпіонаті світу–2011 та Олімпіаді–2012, збірна українських боксерів беззаперечно вигравала командний залік цих турнірів. Вочевидь в аматорах хлопцям стало тісно і вони, створивши команду «Українські отамани», практично в повному складі перебралися в Світову серію боксу (WSB)— змагання напівпрофесіонального формату, які проводить Міжнародна асоціація аматорського боксу (АІБА).

Здається, що до дебюту в WSB у складі «Отаманів» боксери почали готуватися ще на Олімпіаді. До Лондона Олександр Усик та Денис Берінчик поїхали з «оселедцями» на голові, а здобуті в ринзі медалі відзначили ще й гопаком.

Власне, на цьому епатажні виступи українських боксерів не завершилися, хоча своїх «оселедців» вони таки позбулися. Тепер на матчі WSB Усик виходить із косичкою та у вишиванці, тоді як Берінчик для дебюту в новій лізі підготував шаблю, папаху та шаровари.

Тож не випадково шанувальники боксу саме Дениса назвали боксером вечора, у якому минулої п’ятниці «отамани» розбили вщент німецьких «орлів».

Український Артуро Гатті, так Берінчика нарекли його фанати, не залишився й без уваги кореспондента «України молодої», який детально розпитав 24–річного уродженця Луганщини про Світову серію боксу.

Всі статті рубрики