Аби не наврочити!

Аби не наврочити!

Зірка «Сімейки Адамсів» Крі­стіна Річчі якось зізналася, що одна з найбільших її мрій — «вийти заміж або хоча б заручитися, щоб носити обручку». Тож той факт, що свої заручини актриса приховувала від світу кілька місяців, не може не викликати здивування. Лише днями Крістіна зізналася: вона ще з осені офіційно заручена зі своїм бойфрендом Джейсом Хердегеном і вже активно готується до весілля. Можливо, кінозірка приховувала б цю таку очікувану для себе подію й надалі, аж до одруження, але минулими вихідними під час одного із заходів за її участю журналісти розгледіли на пальці Річчі «той самий» перстень. І засипали 32–річну актрису запитаннями.

Мадам має бути без штанів

Мадам має бути без штанів

Відтепер туристки, які розгулюють по Парижу у джинсах, можуть не боятися арешту — у столиці Франції панянкам нарешті офіційно дозволили носити штани. Звучить як маячня, але, виявляється, досі кожна представниця прекрасної статі, вбрана в брюки, мала теоретичні шанси загриміти в паризький відділок поліції. Наказ шефа паризької поліції, яким жінкам було заборонено «вдягатися, як чоловік» без особливого дозволу правоохоронних органів, набув чинності 7 листопада 1800 року й не був скасований аж до минулого вівторка — попри те, що його, звичайно, вже давно ніхто не виконував.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прем’єр–міністр — журналістові:

— Ми ведемо непримиренну боротьбу з казнокрадством. Ось, наприклад, сьогодні дізналися, що один із міністрів знову поцупив 10 мільйонів доларів.

— Ну і?

— Покарали. Я особисто дав йому щигля просто на засіданні уряду!

— Це за 10 мільйонів із бюджету?

— Розумієте, тут головне — невідворотність покарання!

Всі статті рубрики